Extra PAUWER nodig? Neem contact met mij op

Heb je vragen? Wil je met mij in contact komen over strategisch bedrijfsadvies, je sales en marketing strategie verscherpen? Me inhuren als interim professional of wil je me een specifiek project laten managen en/of leiden?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op. You've got the pauwer!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact info

Veel gestelde vragen

Allebei. Maar het resultaat staat voorop. Mijn voorkeur gaat uit naar het maken van een afspraak op resultaat voor een van te voren bekend, en vast, bedrag. Dat resultaat stemmen we samen af en ik werk uit hoeveel tijd ik daarmee bezig ben. Zo krijg je mijns inziens een transparante offerte en weten we allebei waar we aan toe zijn.

Jij hebt een uitdaging. Tijdens onze kennismaking bespreken we waar je mijn hulp bij nodig hebt. Ik probeer zo duidelijk mogelijk te krijgen waar je naar toe wilt. Dat werk ik uit in een beknopt plan van aanpak en een offerte. Ik wil dat zo helder mogelijk hebben zodat we beide weten waar we aan toe zijn.

Komen we erachter dat ik je niet kan helpen, dan ben ik daar eerlijk in. De kans is groot dat ik je aan iemand kan koppelen die dat wel kan.

Belangrijk voor mij, er moet wel een klik zijn. We zullen het toch met elkaar moeten kunnen vinden. 

Zoek je iemand die - uitsluitend - op de winkel past voor een bepaalde periode?

Zoek je een JA-knikker die - uitsluitend - doet wat je zegt?

Bel me AUB niet. 
Ik voer prima dingen uit die van me gevraagd worden, kan goed omgaan met hiërarchie en ik kom het best tot mijn recht bij gelijkheid én uitdaging.

Scroll naar boven