PAUWER your Projects

Om als organisatie de snelheid van de continue verandering bij te houden in het ondernemerslandschap en klaar te zijn voor de toekomst, is projectmatig werken belangrijk. PAUWER weet je op het juiste moment te ondersteunen in diverse project-/ of interim-rollen.

Hoe werkt het?

PAUWER your Projects richt zich op specifieke projecten binnen een organisatie waarin ik een leidende rol pak. Ook kan ik een sparringpartner voor je zijn om je project scherper te krijgen, van een verbeterde structuur te voorzien of te overgieten met een marketingsausje.

20200923 Rvk2941 3

Waarom PAUWER your Projects?

Ik krijg energie van veel dingen, zeker als ze nieuw zijn. Heb een brede ervaring die ik breed in kan zetten in verschillende projecten. Deze projecten kan ik verder brengen binnen je team of organisatie. Ik betrek de juiste stakeholders en mijn doel is te leveren en je verwachtingen te overtreffen. 

Plan >>> ondernemers-, marketing-, sales of project plan
Roadmap >>> opzetten van bv Key Account Management
Brand(ing) >>> content creatie, creatief tekstschrijven, merkbelofte en identiteit
Missie, Visie & Kernwaarden >>> ambitie 2.0
Sales- en marketingstructuur >>> opzetten & ontwikkelen

TESTIMONIALS & USER CASES

PAUWER your Projects

PAUWER your Project

Danone

Homecare, de verlenging van de zorg vanuit het ziekenhuis naar de patiënt thuis, is een belangrijk distributiekanaal voor Danone Specialized Nutrition. Het doel is om patiënten hier, wereldwijd, zo eenvoudig mogelijk mee in aanraking te laten komen. Ik heb Paul gevraagd om de vertaalslag te maken van ons route-to-market model naar een praktische, leesbare en aantrekkelijke guide.

Daniel Bink
Global Hospital & Homecare Lead, Danone
Scroll naar boven