Interim PAUWER

Tijdelijke vacature zonder vaste invulling?
Opvulling van een tijdelijk verlof?
FTE stop maar wel een belangrijk project?
Téveel werk?

Interim Pauwer biedt een tijdelijke capaciteitsoplossing voor commerciële posities. Denk aan een tijdelijke positie oghv sales management, marketing management of voor extra support voor commerciële projecten.

Hoe werkt het?

Op interim basis werk ik voor verschillende opdrachtgevers die geen mensen of middelen beschikbaar hebben voor een nieuwe business opportuniteit, om een tijdelijk verlof op te vangen of waar simpelweg téveel werk is. Interim ben ik flexibel inzetbaar voor 0,5 tot max 4 dagen per week en werk met een vaste dagprijs.

20200923 Rvk2917 2

Waarom Interim PAUWER?

Interimopdrachten zijn lang niet voor iedereen weggelegd. Je hebt doorzettingsvermogen, flexibiliteit en veerkracht nodig. Ik beschik over de nodige leiderschapsvaardigheden om snel mijn rol binnen een team te pakken. Ten slotte kun je pas interim-manager worden als je perfect zelfstandig kunt werken en een uitgebreide kennis van zaken hebt door brede ervaring.

Expertise, leiderschap en onafhankelijkheid
Perfect voor tijdelijke en complexe projecten
Flexibel met kennis van zaken
Frisse blik met kennis van veel organisaties
Coachende mindset

TESTIMONIALS & USER CASES

Interim PAUWER

Interim PAUWER

Glow Clinic Breda

Paul heeft ons geholpen met de strategie voor de komende jaren. Op basis van onze financiële, marketing en sales prestaties is een analyse gedaan en hebben we gezamenlijk een actieplan voor 2020 opgesteld waar een verdubbeling van de omzet het doel is. Met een duidelijke prioriteitstelling is een vertaling gemaakt naar een maandelijkse content kalender die we volgen. Dit zijn we nu aan het implementeren.
Paul is scherp, analytisch en kan zich snel inlezen en inleven in ons bedrijf. Zijn aanpak is pragmatisch, meteen uitvoerbaar voor ons in de praktijk.

Kayo Hirano
Cosmetisch arts & eigenaar, Glow Clinic Breda
Scroll naar boven