PAUWER User Cases

Soms is een brede inzetbaarheid je voordeel en tegelijkertijd je nadeel.
Zeker als me gevraagd wordt wat ik exact doe. Wil je weten wat ik voor je kan doen?
Mijn user cases & testimonials geven inzicht in wat ik heb gedaan en hoe tevreden mijn klanten hierover waren.

PAUWER Consultancy

Midglas

We hebben de laatste jaren veel geïnvesteerd in verbetering van de dienstverlening maar zijn er minder goed in onze relaties hierin mee te nemen. We hadden behoefte aan een marketing- en communicatiestrategie en hebben in Paul een perfecte partner gevonden. Paul is slagvaardig, resultaatgericht en ervaar hem als professionele sparringpartner die oog heeft voor details en stakeholders.

Jurgen Quaars
algemeen directeur, Midglas
PAUWER Consultancy

Dux Nova

Paul heeft Dux Nova geholpen met het formuleren van onze merkbelofte, door zich goed in te lezen / scherpe vragen te (blijven) stellen / zijn gevoel uit te spreken is er een stuk ontstaan wat de kern raakt en fijn leest! Paul komt zijn afspraken na en zorgt voor resultaat. Dit alles op een doortastende en pragmatische manier. Al met al een uitstekende invulling van deze marketing opdracht!

Jurgen Pauwels
eigenaar, Dux Nova
Interim PAUWER

Glow Clinic Breda

Paul heeft ons geholpen met de strategie voor de komende jaren. Op basis van onze financiële, marketing en sales prestaties is een analyse gedaan en hebben we gezamenlijk een actieplan voor 2020 opgesteld waar een verdubbeling van de omzet het doel is. Met een duidelijke prioriteitstelling is een vertaling gemaakt naar een maandelijkse content kalender die we volgen. Dit zijn we nu aan het implementeren.
Paul is scherp, analytisch en kan zich snel inlezen en inleven in ons bedrijf. Zijn aanpak is pragmatisch, meteen uitvoerbaar voor ons in de praktijk.

Kayo Hirano
Cosmetisch arts & eigenaar, Glow Clinic Breda
PAUWER your Project

Danone

Homecare, de verlenging van de zorg vanuit het ziekenhuis naar de patiënt thuis, is een belangrijk distributiekanaal voor Danone Specialized Nutrition. Het doel is om patiënten hier, wereldwijd, zo eenvoudig mogelijk mee in aanraking te laten komen. Ik heb Paul gevraagd om de vertaalslag te maken van ons route-to-market model naar een praktische, leesbare en aantrekkelijke guide.

Daniel Bink
Global Hospital & Homecare Lead, Danone
Scroll naar boven