Ik ga geen uitdaging uit de weg en heb een enorme drive om impact te maken

Ik werk uitsluitend op resultaat. Een afsgesproken eindresultaat waar we allebei achterstaan en voor gaan. Het tijdelijke aspect van een opdracht zet mij in mijn kracht, mijn PAUWER

20200923 Rvk3317 17

Over mij

Mijn naam is Paul van Os, echtgenoot van Thea, trotse vader van Pepijn. Hou(den) enorm van reizen, lekker eten en de zee! Ik ben een doorzetter, bezit een gezonde dosis lef en ben ontzettend nieuwsgierig. Ik ga geen uitdaging uit de weg en heb een enorme drive, een drive om impact te maken. Zowel privé als zakelijk.

Mijn zakelijke kracht ligt in conceptueel denken dat ik vertaal in strategie & visie. In opdrachten ga ik planmatig te werk, ben positief eigenwijs en geef veel energie, die vraag ik ook terug. Opereer onafhankelijk maar ben diplomatiek.

Heb een coachende mindset en hou ervan mijn kennis te delen. Ik heb een brede ervaring en interesse. Zodoende heb ik diverse functies bekleed in de farmaceutische, medical devices, healthcare nutrition, bouw & infra- en verzekeringssector.

Waarom PAUWER?

Ik ben gestart met PAUWER omdat ik wil doen wat ik goed kan en waar ik mijn energie in kwijt kan! Dat komt het best tot uiting in een dynamische omgeving met véél afwisseling in opdrachten.
In 2019 zag PAUWER het daglicht.

De naam PAUWER was snel besloten. Ik geef extra commerciële slagkracht, resultaat en inspiratie op het moment dat het hard nodig is. Het tijdelijke aspect van een opdracht zet mij in mijn kracht, mijn PAUWER, die ik dan volledig in mijn opdracht leg. Het doel is om je organisatie extra PAUWER te brengen en deze achter te laten.

20200923 Rvk3316 16
Nederlands

0

Engels

0

Frans

0

Duits & Spaans

0

Mijn motto

Do what you do best, and you will succeed!

Wat biedt PAUWER?

Pauwer werkt vanuit 3 strategische pijlers

Pauwer Service 4

PAUWER Consultancy

Commercieel bedrijfsadvies

Pauwer Service 2

Interim PAUWER

Commercieel interim management

Pauwer Service 3

PAUWER your Project

Project management

Scroll naar boven