PAUWER Consultancy

Ik help je met het ontwikkelen of scherp(er) stellen van je strategie op een pragmatische en bruikbare manier. Geen papieren tijgers maar pasklare oplossingen die direct te implementeren zijn, zelf of door mij.

Concreet, simpel en met oog op resultaat.

Hoe werkt het?

Ik begeleid je met en adviseer je in strategische vraagstukken ohgv sales, marketing en algemene bedrijfsvoering bekeken met een commercieel oog. Dat doe ik op nationaal maar ook op internationaal niveau vanuit de filosofie om te starten bij het begin en dat een vraag aan de oppervlakte een achterliggende, diepere oorzaak kan hebben.

Pauwer werkt vanuit 3 trapsraket richting een oplossing:

Pauwerscan
20200923 Rvk3292 15

De PAUWER Scan geeft inzicht in de huidige business performance en legt de pijnpunten bloot binnen je bedrijfsproces. Wat werkt wel en wat werkt niet? Welke noten moeten gekraakt worden? Is there an elephant in the room? Waar liggen de kansen en bedreigingen en hoe kan je organisatie hierop inspelen?
Het resultaat van de PAUWER Scan is een selectie van business prioriteiten die de basis vormen voor het PAUWER Plan.

Pauwerplan
20200923 Rvk3288 13

Het PAUWER Plan is de vertaalslag van de prioriteiten in een strategisch plan. Hoe ziet succes eruit? Hoe lossen we de pijnpunten op? Welke middelen (resource allocation) zetten we in om zoveel mogelijk succes te behalen. We kijken samen hoe dit past binnen het strategisch kader van je bedrijf of afdeling.
Wat is een plan zonder dat de organisatie klaar is voor verandering? Dit vormt de basis voor de volgende stap, PAUWER Play

Pauwerplay
20200923 Rvk3287 10

PAUWER Play is de implementatiefase. Tijd om uit te gaan voeren wat we bedacht hebben. Nog belangrijker, we zorgen ervoor dat de mensen betrokken zijn die deze verandering gaan uitvoeren. Alles valt of staat bij het winnen van de harten van het team en duidelijkheid in wat er exact gaat gebeuren.
De cyclus eindigt met het meten van de voortgang en de resultaten, dit vormt weer de basis voor een PAUWER Scan, maar nu doe je dit zelf.

TESTIMONIALS & USER CASES

PAUWER Consultancy

PAUWER Consultancy

Midglas

We hebben de laatste jaren veel geïnvesteerd in verbetering van de dienstverlening maar zijn er minder goed in onze relaties hierin mee te nemen. We hadden behoefte aan een marketing- en communicatiestrategie en hebben in Paul een perfecte partner gevonden. Paul is slagvaardig, resultaatgericht en ervaar hem als professionele sparringpartner die oog heeft voor details en stakeholders.

Jurgen Quaars
algemeen directeur, Midglas
PAUWER Consultancy

Dux Nova

Paul heeft Dux Nova geholpen met het formuleren van onze merkbelofte, door zich goed in te lezen / scherpe vragen te (blijven) stellen / zijn gevoel uit te spreken is er een stuk ontstaan wat de kern raakt en fijn leest! Paul komt zijn afspraken na en zorgt voor resultaat. Dit alles op een doortastende en pragmatische manier. Al met al een uitstekende invulling van deze marketing opdracht!

Jurgen Pauwels
eigenaar, Dux Nova
Scroll naar boven